Ayurvéda

 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ayurvéda

Az ayurvéda, más néven az „élet tudománya”, egyike a legrégibb, egészség védelmére irányuló rendszereknek. Ez az ősi tudás Indiából ered, kb. 6000 évvel ezelőttről. Ma már az egész világon ismerik hatékonyságáról, amellyel elősegíti az általános jólétet, a hosszú életet és általában az egészség megőrzését.

Az ayurvédikus kezelések olyan természetes és holisztikus alapelveken alapulnak, mint a HÁROM DÓSA ELMÉLETE. Ez az elmélet az embereket az alkatuk alapján csoportosítja. A három dósa elmélete szerint három fő dósa vagy „testnedv” létezi: VATA, PITTA, KAPHA.

Ezért a három dósa elmélete alapján az ayurvédikus kezelések speciális és egyénre szabott módon működnek, „személyre szóló élmény”-nyé téve azokat. Ezért van az, hogy az ayurvédikus kezelések után könnyűnek, energikusnak, kreatívnak és pozitív energiával teltnek érezzük magunkat. Összefoglalva, e kezelések ideális eszközei annak, hogy megszabaduljunk a negatív stressztől, és növeljük mindennapi tevékenységünkhöz szükséges energiát.

Müllerné Varga Fruzsina – ayurvédikus masszőz

2640 Szendehely, Panoráma út 2.

Időpontot egyeztethet a +36 30 60 90 248 telefonszámon.

 

Lásd még :

https://www.facebook.com/ayurveda19/

Reklámok

1 hozzászólás

  1. szeptember 13, 2010 - 7:49 du.

    […] ayurvédikus masszázskezelésekről bővebben: http://www.valaszdazeletet.wordpress.com View This PollMarket Research […]


%d blogger ezt kedveli: